Νέες λειτουργίες στο newsstand.gr!

Η ομάδα του newsstand.gr προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την λειτουργία του, ώστε η εμπειρία σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και αποδοτική. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό τον μήνα εγκαινιάσαμε τρείς διαφορετικές λειτουργίες που ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουν τουλάχιστον να γλυτώσετε χρόνο και κόπο.

Την πρώτη από αυτές την… αξιοποιείτε ήδη, αφού διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Πρόκειται για μια καταγραφή των σημαντικών γεγονότων που αφορούν το newsstand.gr ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ο,τι συμβαίνει.

Η δεύτερη απευθύνεται στους φανατικούς αναγνώστες των περιοδικών που εμφανίζονται στο newsstand.gr. Στην σελίδα του αγαπημένου σας περιοδικού θα δείτε την ένδειξη: «Θέλω να ενημερώνομαι για την κυκλοφορία νέου τεύχους». Κάντε κλικ στο κουτάκι που βρίσκεται δίπλα και θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω e-mail κάθε φορά που κυκλοφορεί το νέο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού. Η λειτουργία αυτή απευθύνεται σε εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να ρυθμίσουν τις προτιμήσεις τους από το menu «Newsletter νέων τευχών» που θα εμφανιστεί στο λογαριασμό τους.

Τέλος, το newsletter μας έχει αλλάξει κι αυτό, επιτρέποντας στον χρήστη να προσδιορίσει σε ποιες κατηγορίες ενδιαφέροντος (Παιδικά περιοδικά, Σταυρόλεξα, Κομιξ κ.ο.κ.) θέλει να εγγραφεί. Και αυτή η λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί από το λογαριασμό του εγγεγραμμένου χρήστη, και πιο συγκεκριμένα από το menu «Newsletter».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *