Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Ηλεκτρονικό Περίπτερο 'NewsStand' και να μην πάω στο περίπτερο ή το ΜινιΜάρκετ της γειτονιάς μου;

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ‘NewsStand’ είναι πολλαπλά:

– Κατ’ αρχήν σας επιτρέπει να κάνετε τις παραγγελίες σας από την ασφάλεια του σπιτιού σας χωρίς να χρειασθεί ούτε να κουρασθείτε αλλά ούτε να έρθετε σε πιθανή επαφή με άλλα πρόσωπα – κάτι που ίσως θα θέλατε να αποφύγετε λόγω πανδημίας.

– Το ‘NewsStand’ σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε, όχι μόνο το τρέχον τεύχος ή τόμο του περιοδικού σας, αλλά να παραγγείλετε και παλιότερα τεύχη ή τόμους.

– Το ‘NewsStand’ σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συνδρομή στο περιοδικό που σας ενδιαφέρει έτσι ώστε κάθε μελλοντικό τεύχος να έρχεται αυτόματα στην πόρτα σας.

– Το ‘NewsStand’ σας επιτρέπει να ψάχνετε και να παραγγέλνετε παλιά τεύχη ή τόμους από τίτλους που έχουν σταματήσει να εκδίδονται.

– Ακόμα κι αν δεν παραγγείλετε, η επίσκεψη στο ‘NewsStand’ σας ενημερώνει για τις νέες κυκλοφορίες των περιοδικών που σας ενδιαφέρουν, τα εξώφυλλα και τη θεματολογία τους.

Πώς μπορώ να βρώ παλαιότερα τεύχη των περιοδικών;

Βρείτε το περιοδικό που θέλετε, είτε μέσω της αναζήτησης, είτε μέσω της κατηγορίας του και επιλέξτε το. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε παλαιότερα τεύχη του Playmobil, πληκτρολογήστε Playmobil στην αναζήτηση και επιλέξτε «Τεύχη περιοδικού Playmobil».

Στην σελίδα που θα εμφανιστεί, μπορείτε να επιλέξετε είτε το τρέχον τεύχος, είτε κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη που δεν έχουν ακόμα εξαντληθεί.

Πόσο σύντομα ενημερώνεται το 'NewsStand' για κάθε νέα κυκλοφορία;

Τα εξώφυλλα κάθε νέου τεύχους είναι αναρτημένα στο ‘NewsStand’ 24 ώρες προτού αυτά κυκλοφορήσουν στο περίπτερο.

Με μια πρώτη ματιά το 'NewsStand' δείχνει να ασχολείται με συγκεκριμένες θεματικές κατηγορίες εντύπων. Υπάρχει πιθανότητα να διευρυνθεί η θεματολογία και οι κατηγορίες των περιοδικών που μπορεί να παραγγείλει κάποιος;

Στο ξεκίνημα της πορείας του το ‘NewsStand’ συνεργάζεται με συγκεκριμένες εκδοτικές εταιρείες διαθέτοντας τα δικά τους προϊόντα. Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με σειρά υποψηφίων συνεργατών και πιστεύουμε ότι τους επόμενους μήνες η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων θα έχει εμπλουτισθεί σημαντικά.

Εκτός από περιοδικά, βλέπουμε στο 'NewsStand' βιβλία τσέπης, συλλεκτικές κάρτες και άλλα προϊόντα. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Στόχος μας είναι να διαθέτουμε όποια προϊόντα περιπτέρου έχουν ζήτηση και μπορούν να ενταχθούν κάτω από την εμπορική πολιτική του project.

Πόσο χρόνο θα κάνει η παράδοση της παραγγελίας μας;

Οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες για την Αθήνα και μέχρι 4 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.

H ACS, η εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας ανά πάσα χρονική στιγμή.

Θα υπάρχουν εκπτώσεις ή προσφορές σε αγορές που θα υπερβαίνουν κάποια ποσά;

Βεβαίως, θα υπάρχει ειδική αναφορά για κάθε νέα προσφορά ενώ μπορείτε να ζητήσετε να σας στέλνουμε και σχετικό email. Η πρώτη προσφορά μας πάντως, είναι ότι με κάθε αγορά πάνω από 25€ κερδίζετε εκπτωτικό κουπόνι 10% για την επόμενη αγορά σας.