Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.newsstand.gr και προκειμένου να εγγραφείτε συνδρομητής ή/και χρήστης, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, επάγγελμα, κατοικία, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, ΑΦΜ). Με την παροχή των στοιχείων – δεδομένων σας γνωρίζετε ότι παρέχετε στην εταιρία «Digital Content A.E.» την συγκατάθεση και το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα άνω στοιχεία – δεδομένα για τους σκοπούς που στους παρόντες όρους χρήσης περιγράφονται. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 Ε.Ε. και οποιουδήποτε άλλου νόμου που ισχύει ή θα ισχύει σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.newsstand.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.newsstand.gr τα οποία διαγράφονται όταν το ζητήσετε.Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.newsstand.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ως και της ενημέρωσης του χρήστη π.χ. ενημερωτικό υλικό, newsletter κλπ.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης.

Δικαιώματα χρηστών

Κάθε χρήστης έχει νόμιμο δικαίωμα να ενημερώνεται σε σχέση με τα προσωπικά του δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην εταιρία «Digital Content A.E.», καθώς και να ζητά τη διόρθωση ή τη διαγραφή αυτών. Ο ταχύτερος και απλούστερος τρόπος για να ασκήσει ο Χρήστης τα δικαιώματα αυτά είναι η σύνδεσή του στο λογαριασμό πελάτη και άμεσα να επεξεργαστεί ο ίδιος τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα εκεί. Τα δεδομένα που πρέπει να αποθηκεύει η εταιρία «Digital Content A.E.» λόγω νομικών, θεσμικών ή συμβατικών υποχρεώσεων για τη διατήρηση εμπορικών εγγράφων θα κλειδώνονται αντί να διαγράφονται, προκειμένου να αποτραπεί η χρήση τους για άλλους σκοπούς.

Η άδεια που χορηγείται στην εταιρία «Digital Content A.E.» από τον Χρήστη μπορεί να ανακληθεί εγγράφως ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα για το μέλλον. Η εφαρμογή της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο για τεχνικούς λόγους και μπορεί να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εμάς, εν τω μεταξύ.

Ασφάλεια

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Η εταιρία«Digital Content A.E.» εφαρμόζει πολιτική ασφαλείας των δεδομένων σας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

Αναγνώριση Χρήστη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση έγγραφη ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.newsstand.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού σας από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).